چیلر پارویی PF-114

پای پوستکنی شده به علت گرمای حاصل از عملیات باید فوراً خنک شود. لذا در ابتدای سالن تمیز ، محصول از طریق دریچه ای به داخل چیلر ریخته می شود . معمولا در کنار چیلر از یک دستگاه یخ خرد کن یا یخساز پولکی استفاده می شود تا به تناوب یخ کاملا خرد شده را در قسمت ورودی چیلر بریزد به صورتی که پای خروجی کاملا خنک شود.

مزایای چیلر :
عدم نیاز به بلوئر هوادهی به علت وجود پاروهای هم زننده
حذف نیروی کار
صرفه جویی در آب و یخ
خارج کردن خونابه پا و خنک کردن آن و بهبود کیفیت محصول نهایی
خنک کردن پا و جلوگیری از ریشه ریشه شدن بار در هنگام پنجه زنی

جدول مشخصات

ابعاد

۱۱۰×۱۱۰×۳۷۰  سانتی متر طول وان ۳ متر

جنس

تمام استیل (۳۰۴ نگیر) با ساپورت گالوانیزه

ظرفیت

۱۰۰۰ کیلو در ساعت