جدول مشخصات
ابعاد | ۱۱۰× ۱۱۰ × ۱۵۰ سانتی متر |
---|---|
جنس | تمام استیل یا با اسکلت گالوانیزه |
ظرفیت | متناسب با مهارت کاربر |
پای مرغ پوست کنده پس از تفکیک و پاکسازی پاهای کف زخمی، روی سینی دستگاه ریخته می شود سپس کاربران پای مرغ کامل را در دندانه های تفلون خورشیدی گردون قرار می دهند. با گردش خورشیدی و با راهنمایی گاردهای مربوطه، پا به تیغه برش هدایت و به دو قطعه پنجه و ساق تبدیل شده و هریک توسط شوت مربوطه به داخل سبد جداگانه ریخته می شود. این دستگاه متناسب با نیاز دو یا چهار یونیته تولید می گردد.
مزایای پنجه زن :
برش آسان پنجه نسبت به برش دستی و کاهش نیروی کار
ابعاد | ۱۱۰× ۱۱۰ × ۱۵۰ سانتی متر |
---|---|
جنس | تمام استیل یا با اسکلت گالوانیزه |
ظرفیت | متناسب با مهارت کاربر |