فینیشر اتوماتیک PF-119

پای مرغ یا پنجه مرغ پس از فرآوری توسط تسمه نقاله به داخل این دستگاه هدایت می شود و دستگاه دارای شفت گردانی است که به روی آن تعداد زیادی انگشتی لاستیکی با چیدمانی خاص نصب شده که ضمن هم زدن محصول آن را به جلو هدایت می کنند. در حین این عمل آب سرد از لوله های فوقانی به روی محصول ریخته و آن را شستشو می دهد و در نتیجه تکه پرها و پوست های باقی مانده تفکیک شده و از میان تسمه های بدنه دستگاه خارج می گردد. در انتها پا یا پنجه شستشو شده به مرور از دهانه خروجی فینیشر به روی تسمه نقاله کنترل ریخته می شود.

مزایای فینیشر اتوماتیک :
شستشو و جداسازی بخشی از ضایعات همراه محصول بدون نیاز به کاربر
افزایش بهره وری نیروی کار پرسنل تسمه کنترل و کاهش تعداد آن
فراهم آوردن امکان کنترل بهتر محصول به واسطه جلوگیری از انباشت بار بروی تسمه نقاله کنترل
کاهش بار آلودگی به واسطه شستشوی نهایی با آب تمیز

جدول مشخصات

ابعاد

۱۷۰× ۸۰×۲۳۰ سانتی متر

جنس

تمام استیل ۳۰۴ نگیر

ظرفیت

۵۰۰ کیلو در ساعت