تامبلر با سیستم برودت PO-115

دستگاه تامبلر برای عمل آوری گوشت اعم از قرمز و سفید مورد استفاده قرار می گیرد. این عمل از طریق جذب مواد افزودنی در شرایط خلا از طریق ماساژ قطعات گوشت انجام می شود. ضمنا جداره ای محتوی محلول مبرد در اطراف مخزن دستگاه قرار دارد که این جداره به منظور حفظ دمای محصول می باشد.

مزایای دستگاه تامبلر :
افزایش وزن ۲۰%
تسریع در  عمل آوری حداکثر ۳۰ دقیقه
کاهش مصرف مواد افزودنی به علت جذب ۱۰۰%
حفظ برودت محصول نزدیک به صفر درجه سانتیگراد

جدول مشخصات

ابعاد

۱۴۰× ۱۰۰ × ۱۵۰سانتی متر / دو جداره

جنس

تمام استیل (۳۰۴ نگیر)

مشخصات موتور

۰٫۳۷ کیلووات
پمپ سیر کوله :۸۰ وات
کمپرسور: ۲ اسب
پمپ وکیوم  ۱۰ متر مکعب بر ساعت ( دائم کار )

ظرفیت

۱۵۰ لیتر