تامبلر بدون سیستم برودت PO-130

دستگاه تامبلر بدون سیستم برودت برای فرآوری انواع گوشت طراحی شده است. هنگام استفاده از تامبلر در خط تولید فرآورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) حتما می بایست از سیستم برودت برای حفظ سرمایش محصول استفاده نمود اما در واحدهای بسته بندی گوشت و مرغ به دلیل عدم حساسیت بالا به منظور کاهش هزینه می توان مواد اولیه را پیش از عمل آوری توسط تامبلر ، در سردخانه ی نگهداری بالای صفر قرار داد تا به دمای مطلوب برسد و سپس توسط تامبلر به عمل آوری آن مبادرت ورزید.

مزایای دستگاه تامبلر :
افزایش وزن ۲۰%
تسریع در عمل آوری حداکثر ۳۰ دقیقه
کاهش مصرف مواد افزودنی به علت جذب ۱۰۰%

جدول مشخصات

ابعاد

۱۴۰× ۱۰۰ × ۱۵۰سانتی متر / تک جداره

جنس

تمام استیل (۳۰۴ نگیر)

مشخصات موتور

۰.۳۷ کیلووات
پمپ وکیوم ۱۰ متر مکعب بر ساعت ( دائم کار )

ظرفیت

۱۵۰ لیتر