جدول مشخصات
ابعاد | ۱۴۰× ۱۰۰ × ۱۵۰سانتی متر / تک جداره |
---|---|
جنس | تمام استیل (۳۰۴ نگیر) |
مشخصات موتور | ۰.۳۷ کیلووات |
ظرفیت | ۱۵۰ لیتر |
دستگاه تامبلر بدون سیستم برودت برای فرآوری انواع گوشت طراحی شده است. هنگام استفاده از تامبلر در خط تولید فرآورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) حتما می بایست از سیستم برودت برای حفظ سرمایش محصول استفاده نمود اما در واحدهای بسته بندی گوشت و مرغ به دلیل عدم حساسیت بالا به منظور کاهش هزینه می توان مواد اولیه را پیش از عمل آوری توسط تامبلر ، در سردخانه ی نگهداری بالای صفر قرار داد تا به دمای مطلوب برسد و سپس توسط تامبلر به عمل آوری آن مبادرت ورزید.
مزایای دستگاه تامبلر :
افزایش وزن ۲۰%
تسریع در عمل آوری حداکثر ۳۰ دقیقه
کاهش مصرف مواد افزودنی به علت جذب ۱۰۰%
ابعاد | ۱۴۰× ۱۰۰ × ۱۵۰سانتی متر / تک جداره |
---|---|
جنس | تمام استیل (۳۰۴ نگیر) |
مشخصات موتور | ۰.۳۷ کیلووات |
ظرفیت | ۱۵۰ لیتر |