خط فرآوری و بسته بندی مرغ

در مرحله اول یک نقاله همراه با دستگاه های قطعه بندی ، شش کش و پوستکن می باشد که دارای گاردها و استوپ های تفلونی و شوت های مخصوص می باشد که در طول این نقاله پرسنل در جایگاه های مختلف اقدام به قطعه بندی پوستکنی تخلیه شش و کلیه و همچنین بی استخوان کردن قسمت های مورد نیاز می نماید به طوریکه در انتها ران،سینه و اسکلت در ۳مسیر مختلف از نقاله قطعه بندی خارج می شوند

مشخصات فنی خط فرآوری و بسته بندی مرغ :

فضای مورد نیاز: ۱۰۰ متر مربع
ظرفیت: ۸ الی ۱۲ تن در شیفت
دارای اینورتر تنظیم سرعت

در مرحله دوم قطعات مرغ روى يك نقاله مخصوص شستشو می شوند كه داراى محفظه مخصوص با نازلهاى پاشش آب از زير و روى نقاله مي باشد و تعداد نازلها و فشار آب توسط شيرهاى متعدد كنترل مي گردد که در صورت تمايل جهت افزايش فشار ميتوان يك پمپ  به سيستم آب اضافه نمود

 

نمایش ویدئوی این محصول