نقاله آبچکان و بسته بندی قیف دار
عملکرد کلی: آبچکان قطعات مرغ و در صورت لزوم بسته بندی محصول به صورت فله
این نقاله دارای سه مرحله (دو سطح افقی و یک سطح شیبدار) است که محصول را توسط اسلتهای نصب شده روی نقاله، در سطح شیبدار منتقل می نماید. درحین این عمل، قطعات شسته شده در مرحله پیشین، ابتدا آبچک می گردند و سپس به داخل قیف انتهایی نقاله ریخته می شوند. در صورت نیاز به بسته بندی فله در کیسه های پلاستیکی ۱۰ کیلو یا بیشتر، کاربر با فشار پدال دستگاه، درب قیف را بازکرده و محصول به داخل پلاستیک تخلیه می گردد. معمولاً پس از یک دوره زمان ۳ تا ۵ روز، کاربر با چند درصد تفاوت کیسه را به وزن دلخواه پر می کند. بارها کردن پدال، درب قیف بسته می شود و کاربر می تواند کیسه پلاستیک بعدی را در دهانه آن قرار دهد و مجدداً با فشار پدال، دهانه قیف را باز کند. در نهایت پلاستیک های پرشده روی باسکول، توزین دقیق می گردند. در شرایطی که نیاز به بسته بندی محصول در ظروف یکبار مصرف کمتر باشد، دهانه قیف کاملاً در حالت باز قرار می گیرد و محصول به طور پیوسته از آن روی میز آبچکان نهایی و بسته بندی تخلیه می گردد.
مزایای نقاله آبچکان و بسته بندی قیفدار:
الف)کاهش نیروی کار: از آنجا که پرکردن کیسه های نایلونی در این دستگاه تنها توسط یک کاربر انجام می گیرد، این امر نسبت به حالت دستی، موجب حذف یک نفر می شود. علاوه بر این دیگر نیاز به کارگر جهت جا به جایی بار از محل شستشو تا بسته بندی نمی باشد و این کار به طور اتوماتیک توسط نقاله انجام می پذیرد.
ب)آبچک کامل محصول: به دلیل جا به جایی قطعات در مسافتی حدودا به طول ۴ متر و بدون انباشته شدن آن روی یکدیگر، عمل آبچک در حد مطلوب و بدون دخالت دست انجام می گیرد.
ج)کاهش بار آلودگی: با حذف نیروی کار جا به جاکننده و عدم دخالت دست و همچنین حذف تماس دست و جا به جایی غیر لازم محصول، بار آلودگی به شدت در این دستگاه کاهش می یابد.