مزایای استفاده از چکمه شوی های عبوری کف و تاثیر آن در سالن های مواد غذایی
معمولا امروزه در سالن های تولید مواد غذایی چکمه پرسنل به روش سنتی شسته می شود. از آنجاییکه دلیل اصلی ورود آلودگی به سالن های تولید موادغذایی چکمه پرسنل می باشد و همچنین به دلیل اینکه ما با توجه به تجربه مفیدی که در سالن های مواد غذایی داشتیم و مشکلات سالن های تولیدی را از نزدیک لمس کرده ایم سعی کردیم با استفاده از طراحی صنعتی و الگو گرفتن از نمونه های خارجی چکمه شویی هایی طراحی و تولید کنیم که مشکلات روش های سنتی را کاملا از بین ببرد. و خوشبختانه در این راه موفق بوده ایم و تمام تلاش ما این است که با استفاده از نظر سنجی های مداومی که انجام می پذیرد روز به روز بر رفع معایب و بهینه شدن دستگاه قدم برداریم تا محصولاتی در خور شان سالن های تولید مواد غذایی ارایه نماییم.
حال در این مقاله چند دلیل ساده برای استفاده از این محصول را اشاره میکنیم :
-محل قرار گیری این چکمه شوی ها جلوی درب ورودی سالن های مواد غذایی است در نتیجه پرسنل مجبور به رد شدن از روی این چکمه شوی ها می باشند بنابراین کارفرما و ناظر بهداشت اطمینان حاصل می نماید که چکمه پرسنل شستشو و ضد عفونی شده است
-در این مدل چکمه شوی ها در اولین قسمتی که پرسنل روی آن قرار می گیرند دو ردیف فرچه های ضد سایش و با دوام تعبیه شده است که پرسنل مجبور به رد شدن از روی فرچه ها می باشند در نتیجه کف چکمه کاملا تمیز خواهد شد
– از آنجاییکه در حینِ ورود به سالن کف چکمه خود را شستشو میدهند در وقت پرسنل نیز صرفه جویی می شود و نیاز نیست برای شستشو زمان جداگانه ای در نظر بگیرند
– از آنجاییکه فقط زمانی که پرسنل روی فرچه ها قرار دارند آب از دستگاه پاشش می شود آنهم فقط به مقدار مورد نیاز ، در نتیجه در آب مصرفی نیز صرفه جویی می شود
– مخزنی کنار دستگاه قرار دارد که در آن مواد ضدعفونی کننده ریخته شده است و وقتی فرچه ها به گردش در می آیند به همراه پاشش آب، مواد ضدعفونی کننده نیز به چکمه ها پاشیده می شود در نتیجه چکمه ها کاملا ضدعفونی و تمیز می شوند
-از آنجاییکه به مقدار مورد نیاز و فقط زمانیکه پرسنل روی فرچه ها قرار دارد آب و مواد ضدعفونی از دستگاه پاشش می شود در نتیجه در مواد ضدعفونی کننده نیز صرفه جویی می شود
-در این مدل چکمه شوی ها در اولین قسمتی که پرسنل روی آن قرار می گیرند دو ردیف فرچه های ضد سایش و با دوام تعبیه شده است که پرسنل مجبور به رد شدن از روی فرچه ها می باشند در نتیجه کف چکمه کاملا تمیز خواهد شد