مزایای استفاده از چکمه شوی های عبوری با ضدعفونی کننده دست و تاثیر آن در سالن های مواد غذایی
معمولا امروزه در سالن های تولید مواد غذایی چکمه کارگران به روش سنتی شسته میشود. از آنجاییکه دلیل اصلی ورود آلودگی به سالن های تولید موادغذایی چکمه پرسنل می باشد و آلودگی دست پرسنل معضل بزرگی برای ورود آلودگی به سالن های تولید می باشد و همچنین به دلیل اینکه ما با توجه به تجربه مفیدی که در سالن های مواد غذایی داشتیم و مشکلات سالن های تولیدی را از نزدیک لمس کرده ایم سعی کردیم با استفاده از طراحی صنعتی و الگو گرفتن از نمونه های خارجی چکمه شویی هایی طراحی و تولید کنیم که مشکلات روش های سنتی را کاملا از بین ببرد. و خوشبختانه در این راه موفق بوده ایم و تمام تلاش ما این است که با استفاده از نظر سنجی های مداومی که انجام می پذیرد روز به روز بر رفع معایب و بهینه شدن دستگاه قدم برداریم تا محصولاتی در خور شان سالن های تولید مواد غذایی ارایه نماییم.
حال در این مقاله چند دلیل ساده برای استفاده از این محصول را اشاره میکنیم :
-محل قرار گیری این چکمه شوی ها جلوی درب ورودی سالن های مواد غذایی است در نتیجه پرسنل مجبور به رد شدن از روی این چکمه شوی می باشد بنابراین کارفرما و ناظر بهداشت اطمینان حاصل می نماید که چکمه پرسنل شستشو و ضد عفونی شده است و در همین حین دست کاربر نیز ضد عفونی خواهد شد
در این مدل چکمه شوی ها در قسمت کف و ورود اولیه دو ردیف فرچه های با دوام و ضد سایش تعبیه شده است که پرسنل مجبور به رد شدن از روی این فرچه ها می باشد در نتیجه کف چکمه کاملا تمیز خواهد شد
مزایا :
– از آنجاییکه در حینِ ورود به سالن کف چکمه و هم چنین دست خود را شستشو میدهند در وقت پرسنل نیز بسیار صرفه جویی می شود و نیاز نیست برای شستشو چکمه و ضد عفونی دست زمان جداگانه ای در نظر بگیرند
– از آنجاییکه فقط زمانی که پرسنل روی فرچه ها قرار دارند آب از دستگاه پاشش می شود و آنهم فقط به مقدار مورد نیاز ، در نتیجه در آب مصرفی نیز صرفه جویی می شود
– مخزنی کنار دستگاه قرار دارد که در آن مواد ضدعفونی کننده چکمه و مخزن جداگانه ای محلول ضدعفونی دست ریخته شده است و وقتی فرچه ها به گردش در می آیند به همراه پاشش آب، مواد ضدعفونی کننده نیز به چکمه ها پاشیده می شود، در نتیجه چکمه ها کاملا ضدعفونی و تمیز می شوند
-از آنجاییکه به مقدار مورد نیاز و فقط زمانیکه پرسنل روی فرچه ها قرار دارد آب و مواد ضدعفونی از دستگاه پاشش می شود در نتیجه در مواد ضدعفونی کننده نیز صرفه جویی می شود و بنا به نیاز سالن تولیدی زمان و مقدار پاشش محلول ضدعفونی دست نیز قابل تنظیم است به همین دلیل از هدر درفتن محلول ضدعفونی دست نیز جلوگیری می شود .