انواع ضدعفونی کننده دست
از محصولات بعدی این شرکت می توان به انواع ضد عفونی کننده دست اشاره کرد که در سه مدل تولید و به فروش می رسد
۱- ضدعفونی کننده دست کامل
۲- ضدعفونی کننده دست با اهرم و بی حوضچه
۳- ضدعفونی کننده دست بی حوضچه و بی اهرم
کاربر حین عبور از حوضچه ای که با کلر یا موادضدعفونی پر شده است بایستی همزمان دو دست خود را داخل حفره های ضدعفونی دست قرار دهد، در این هنگام چشم های الکترونیکی با دیدن دست شروع به پاشش مواد ضدعفونی میکنند و قابل ذکر است که زمان و مقدار پاشش مواد ضدعفونی کننده توسط کارفرما و نصاب قابل تنظیم است
مزایا :
۱- اجبار به ضدعفونی کردن دست و چکمه: محل قرار گیری دستگاه ضدعفونی کننده دست جلوی درب ورودی سالن های مواد غذایی است در نتیجه پرسنل مجبور به رد شدن از جلوی ضدعفونی کننده دست می باشد بنابراین کارفرما و ناظر بهداشت اطمینان حاصل می نماید که دست کاربر ضد عفونی و در همین حین چکمه پرسنل نیز ضد عفونی خواهد شد
در این مدل چکمه شوی ها در قسمت کف و ورود اولیه دو ردیف فرچه های با دوام و ضد سایش تعبیه شده است که پرسنل مجبور به رد شدن از روی این فرچه ها می باشد در نتیجه کف چکمه کاملا تمیز خواهد شد
– از آنجاییکه در حینِ ورود به سالن کف چکمه و هم چنین دست خود را شستشو میدهند در وقت پرسنل نیز بسیار صرفه جویی می شود و نیاز نیست برای شستشو چکمه و ضد عفونی دست زمان جداگانه ای در نظر بگیرند
– از آنجاییکه فقط زمانی که پرسنل روی فرچه ها قرار دارند آب از دستگاه پاشش می شود و آنهم فقط به مقدار مورد نیاز ، در نتیجه در آب مصرفی نیز صرفه جویی می شود
– مخزنی کنار دستگاه قرار دارد که در آن مواد ضدعفونی کننده چکمه و مخزن جداگانه ای محلول ضدعفونی دست ریخته شده است و وقتی فرچه ها به گردش در می آیند به همراه پاشش آب، مواد ضدعفونی کننده نیز به چکمه ها پاشیده می شود، در نتیجه چکمه ها کاملا ضدعفونی و تمیز می شوند
-از آنجاییکه به مقدار مورد نیاز و فقط زمانیکه پرسنل روی فرچه ها قرار دارد آب و مواد ضدعفونی از دستگاه پاشش می شود در نتیجه در مواد ضدعفونی کننده نیز صرفه جویی می شود و بنا به نیاز سالن تولیدی زمان و مقدار پاشش محلول ضدعفونی دست نیز قابل تنظیم است به همین دلیل از هدر درفتن محلول ضدعفونی دست نیز جلوگیری می شود .