چیلر PO-139

این دستگاه به منظور خنک سازی لاشه مرغ در انتهای خط کشتار طراحی شده است. با برش پای مرغ، لاشه توسط شوت به داخل چیلر منتقل می گردد و در داخل چیلر توسط آب سرد و تلاطم حاصله از دمش هوا به وسیله بلوئر، مرغ به خوبی شستشو و خنک می شود و در عین حال توسط ماردون چیلر به جلو منتقل می گردد. معمولا در خط کشتار از حداقل ۲ عدد چیلر استفاده می گردد تا از آلودگی آب جلوگیری شده و لاشه ها طی  ۲ مرحله شستشو شود.

 

جدول مشخصات

ابعاد

۱۵۰*۶۰۰ سانتی متر

جنس

– تمام استیل (۳۰۴ نگیر)
– بدنه وان ۱٫۵ میلی متر و پره ها ۲ میلی متر
– ورق سر و ته و قاشقک ها و لوله ۳ میلی متر

متعلقات

دارای لوله جهت نصب بلوئر