دستگاه شش کش مرغ
عملکرد کلی: این دستگاه به منظور پاکسازی قطعات مرغ از احشاء باقیمانده در لاشه طراحی شده استبه این طریق که لوله ی قابل انعطاف و مکنده دستگاه، توسط پمپ وکیوم قوی به ظرفیت ۵۰ مترمکعب در ساعت، شش وکلیه مرغ را در کسری از ثانیه به داخل مخزن مکش می کند و سپس در دوره های زمانی تعیین شده توسط تایمر، درب مخزن باز و ضایعات حاصله تخلیه می گردد.
مزایای دستگاه شش کش مرغ:
الف) پاکسازی کامل احشاء و خونابه : معمولاً در حالت دستی، هنگام تخلیه شش ها از دنده های سینه مرغ و به خصوص کلیه ها از حفره پشت استخوان ران، قطعات کوچکی جدا شده و باقی می ماند که همین امر باعث فساد و کاهش زمان نگهداری محصول می گردد، درحالی که دستگاه شش کش احشاء را به شکل یکپارچه و کامل پاکسازی می نماید و همراه احشاء، خونابه حاصله را نیز مکش می کند.
ب) افزایش سرعت کار: طبق آزمایش های به عمل آمده در سالن های موادغذایی، پس از آموزش و یادگیری کاربر (حدوداً ۳-۵ روز) بازده سرعت کار با این دستگاه به خصوص در مورد پاکسازی کلیه ها، تقریباً ۲ برابر بیشتر از حالت پاکسازی به شیوه سنتی است.
ج) قابلیت جا به جایی: دستگاه شش کش دارای دو چرخ می باشد و به طریقی طراحی شده که جابه جایی آن به منظور استفاده در نقاط مختلف سالن تولید، به آسانی میسر است.