تعریف و معرفی محصولات هایژنیک
معنی کلمه هایژنیک بهداشتی است.
معمولا امروزه در سالن های تولید مواد غذایی معضل اصلی ورود آلودگی به سالن های تولید است . آلودگی هایی که توسط چکمه پرسنل، دست پرسنل، چاقو، سبد های جابجایی، لباس ها، ابزار ها، کمد های لباس و حتی کمد های نگهداری لوازم بهداشتی، و … به داخل سالن وارد می شود.
شرکت استیلا با توجه به تجربه های مفیدی که در سالن های مواد غذایی داشت و مشکلات سالن های تولیدی را از نزدیک لمس کرده است سعی کرده با استفاده از طراحی صنعتی و الگو گرفتن از نمونه های خارجی دستگاه ها و محصولاتی بهداشتی طراحی و تولید کند که مشکلات روش های سنتی را کاملا از بین برده و باعث ارتقا سطح بهداشت در کارخانجات مواد غذایی گردیده است و خوشبختانه در این راه موفق بوده و تمام تلاش شرکت استیلا این است که با استفاده از نظر سنجی های مداومی که انجام می دهد روز به روز بر رفع معایب و بهینه شدن دستگاه قدم بردارد تا محصولاتی در خور شان سالن های تولید مواد غذایی ارایه نماید
معرفی محصولات هایژنیک :
نمونه این دستگاه ها انواع چکمه شوی های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک است که در ۷ مدل طراحی و تولید شده است که این ۷ مدل شامل
۱-چکمه شوی عبوری کف
۲-چکمه شوی عبوری کف به همراه ضدعفونی کننده دست
۳- چکمه شوی عبوری تمام سطوح
۴- چکمه شوی عبوری تمام سطوح به همراه ضدعفونی کننده دست
۵- جکمه شوی تمام سطوح(ویژه کف و بغل و روی چکمه)
۶-چکمه شوی ویژه کف و بغل
۷- پک هایژنیک
مزایا:
۱- صرفه جویی در زمان : از آنجاییکه در حینِ ورود به سالن کف چکمه و هم چنین دست خود را شستشو میدهند در وقت پرسنل نیز بسیار صرفه جویی می شود و نیاز نیست برای شستشو چکمه و ضد عفونی دست زمان جداگانه ای در نظر بگیرند
– از آنجاییکه فقط زمانی که پرسنل روی فرچه ها قرار دارند آب از دستگاه پاشش می شود و آنهم فقط به مقدار مورد نیاز ، در نتیجه در آب مصرفی نیز صرفه جویی می شود
۲- صرفه جویی در موادضدعفونی کننده : از آنجاییکه به مقدار مورد نیاز و فقط زمانیکه پرسنل روی فرچه ها قرار دارد آب و مواد ضدعفونی از دستگاه پاشش می شود در نتیجه در مواد ضدعفونی کننده نیز صرفه جویی می شود و بنا به نیاز سالن تولیدی زمان و مقدار پاشش محلول ضدعفونی دست نیز قابل تنظیم است به همین دلیل از هدر درفتن محلول ضدعفونی دست نیز جلوگیری می شود .
۳- مخزنی کنار دستگاه قرار دارد که در آن مواد ضدعفونی کننده چکمه و مخزن جداگانه ای محلول ضدعفونی دست ریخته شده است و وقتی فرچه ها به گردش در می آیند به همراه پاشش آب، مواد ضدعفونی کننده نیز به چکمه ها پاشیده می شود، در نتیجه چکمه ها کاملا ضدعفونی و تمیز می شوند
از محصولات بعدی پر فروش شرکت استیلا انواع دستشویی استیل است که در ۱۰ مدل طراحی و عرضه می گردد که این ۱۰ مدل شامل :
۱- دستشویی تک چشمه پدالی
۲- دستشویی دو چشمه پدالی
۳- دستشویی سه چشمه پدالی
۴- دستشویی چهار چشمه پدالی
۵- دستشویی پنج چشمه پدالی
۶- دستشویی پنج چشمه پدالی پایه دار
۷- دستشویی تک چشمه اتوماتیک
۸- دستشویی دو چشمه اتوماتیک
۹- دستشویی سه چشمه اتوماتیک
۱۰- دستشویی چهار چشمه اتوماتیک
۱۱- دستشویی پنج چشمه اتوماتیک
۱۲- دستشویی پنج چشمه اتوماتیک پایه دار
که همه این محصولات دارای عرض (cm48)و ارتفاع(cm52) یکسان می باشند و فقط طول آن ها بنا به یک چشمه تا ۵چشمه از ۵۱ تا ۲۶۰ سانتی متر متفاوت است.
مزایا :
۱- با قابلیت نصب به دیوار : در دوطرف این دستشویی ها گوشواره هایی نصب شده که بتوان از آن قسمت بوسیله رول و پلاک به دیوار نصب کرد
۲- عدم جرم گیری پایه ها: به دلیل نداشتن پایه و قابلیت نصب به دیوار مانعی برای شستشو در زیر آن ها وجود ندارد
۳- عدم شکستگی : جنس دستشویی ها از استیل ۳۰۴ نگیر می باشد و بر خلاف دستشویی های چینی قابل شکستن در اثر ضربه وجود ندارد
۴- زیبایی و بهداشتی بودن : بر خلاف دستشویی های چینی که به مرور زمان و آلودگی زرد و تیره می شوند استیل به مرور در اثر تماس با آب روز به روز براق تر می شود و به راحتی نیز قابل شستشو می باشد.
از محصولات بعدی این شرکت می توان به انواع ضد عفونی کننده دست اشاره کرد که در سه مدل تولید و به فروش می رسد
۱- ضدعفونی کننده دست کامل
۲- ضدعفونی کننده دست با اهرم و بی حوضچه
۳- ضدعفونی کننده دست بی حوضچه و بی اهرم
کاربر حین عبور از حوضچه ای که با کلر یا موادضدعفونی پر شده است بایستی همزمان دو دست خود را داخل حفره های ضدعفونی دست قرار دهد، در این هنگام چشم های الکترونیکی با دیدن دست شروع به پاشش مواد ضدعفونی میکنند و قابل ذکر است که زمان و مقدار پاشش مواد ضدعفونی کننده توسط کارفرما و نصاب قابل تنظیم است
مزایا :
۱- اجبار به ضدعفونی کردن دست و چکمه: محل قرار گیری دستگاه ضدعفونی کننده دست جلوی درب ورودی سالن های مواد غذایی است در نتیجه پرسنل مجبور به رد شدن از جلوی ضدعفونی کننده دست می باشد بنابراین کارفرما و ناظر بهداشت اطمینان حاصل می نماید که دست کاربر ضد عفونی و در همین حین چکمه پرسنل نیز ضد عفونی خواهد شد
در این مدل چکمه شوی ها در قسمت کف و ورود اولیه دو ردیف فرچه های با دوام و ضد سایش تعبیه شده است که پرسنل مجبور به رد شدن از روی این فرچه ها می باشد در نتیجه کف چکمه کاملا تمیز خواهد شد
– از آنجاییکه در حینِ ورود به سالن کف چکمه و هم چنین دست خود را شستشو میدهند در وقت پرسنل نیز بسیار صرفه جویی می شود و نیاز نیست برای شستشو چکمه و ضد عفونی دست زمان جداگانه ای در نظر بگیرند
– از آنجاییکه فقط زمانی که پرسنل روی فرچه ها قرار دارند آب از دستگاه پاشش می شود و آنهم فقط به مقدار مورد نیاز ، در نتیجه در آب مصرفی نیز صرفه جویی می شود
– مخزنی کنار دستگاه قرار دارد که در آن مواد ضدعفونی کننده چکمه و مخزن جداگانه ای محلول ضدعفونی دست ریخته شده است و وقتی فرچه ها به گردش در می آیند به همراه پاشش آب، مواد ضدعفونی کننده نیز به چکمه ها پاشیده می شود، در نتیجه چکمه ها کاملا ضدعفونی و تمیز می شوند
-از آنجاییکه به مقدار مورد نیاز و فقط زمانیکه پرسنل روی فرچه ها قرار دارد آب و مواد ضدعفونی از دستگاه پاشش می شود در نتیجه در مواد ضدعفونی کننده نیز صرفه جویی می شود و بنا به نیاز سالن تولیدی زمان و مقدار پاشش محلول ضدعفونی دست نیز قابل تنظیم است به همین دلیل از هدر درفتن محلول ضدعفونی دست نیز جلوگیری می شود .