آشنایی با ماشین آلات و تجهیزات
واحد بسته بندی مرغ
مقدمه
قطعه بندی و بسته بندی مرغ و فراوری گوشت حاصله به شکل انواع جوجه کباب و شنیسل در کشور ما، صنعت نوپایی است که با تغییر فرهنگ مصرف کنندگان ایرانی طی چندسال اخیر روبه توسعه داشته است. متأسفانه طبق معمول در گام های نخستین، اغلب شرکت های موجود، فاقد هرگونه ماشین آلات موردنیاز در این صنعت می باشند و عموماً انجام فرایند تولید به همان شکل سنتی و کارگاهی اما در تناژ بالاتر صورت می گیرد و تنها مزیت آن، نظارت مسئولین بهداشتی بر پروسه کار است.
امروز با افزایش تعداد اینگونه واحدها و ثبات ایجادشده در کسب و کارشان، نیاز به تحولی در شیوه کار به منظور استفاده از تکنولوژی و در جهت افزایش بهره وری، بهبود کیفیت و سطح بهداشت محصولات تولیدی شدیداً احساس می شود. برای عملی شدن این امر، دو راه پیش روی تولیدکنندگان و صاحبین صنایع می باشد:
الف) استفاده از تکنولوژی روز اروپایی
ب) روی آوردن به ماشین آلات تولید داخلی
الف) استفاده از تکنولوژی روز اروپایی
شرکتهای معروفی چون linco،main و stork در این زمینه سرآمد تولیدکنندگان غربی میباشند که در این رشته اقدام به طراحی و ارائه ماشینآلات قطعهبندی تماماتوماتیک (cutup)، فیلهکن ران و سینه، دستگاه پوستکن اتوماتیک نمودهاند. این ماشینآلات دارای توان تولید بالایی به عنوان مثال۶۰۰۰ لاشه مرغ در ساعت یا بیشتر هستند.
مشکلات استفاده از ماشین آلات اروپایی:
- هزینه سنگین خرید ماشین آلات مذکور، بزرگترین مشکل بهره گیری از این تکنولوژی می باشد چون اصولاً طراحی این ماشین آلات متناسب با حجم صنعت کشورهای غربی صورت گرفته و به علت ظرفیت سنگین تولید، از قیمت بسیار بالایی برخوردارند که با توجه به توان تولید کم و ظرفیت اندک واحدهای صنعتی در ایران، خرید و استفاده از آنها برای تولیدکننده ایرانی، مقرون به صرفه نیست و بازگشت سرمایه گذاری انجام شده با عنایت به دستمزد اندک کارگران ایرانی در مقایسه با کارگران اروپایی، به هیچ وجه توجیه پذیر نمی باشد.
- از آنجا که فرهنگ پرورش مرغ در کشور ما با شکل مرسوم در اروپا و بسیاری از نقاط جهان متفاوت است و همچنین ماشین آلات مذکور غالباً ویژه مرغ های سایز۱۲۰۰تا ۱۸۰۰ گرم طراحی شده اند و علاوه براین حتی در همین معدل وزن نیز باید حداکثر تفاوت وزن لاشه هایی که جهت قطعه بندی یا فیله کردن استفاده می شود بیشتر از ۳۰۰گرم نباشد، لذا هنگام کار با این ماشین آلات در کشور ما که اغلب بازه وزن لاشه های مورداستفاده از ۱۴۰۰ تا ۲۵۰۰ گرم یا بیشتر است و تفاوت وزن حتی گاه تا ۱۳۰۰ گرم میباشد، مشکلات عدیده ای بروز می کند که عملاً کارکرد دستگاه را مختل میسازد.
- ماشین آلات مورد نظر دارای تنظیم کننده های متعددی برای سایزهای مختلف مرغ میباشند که حتی اگر مرغ قبل از فرایند سایز شود هنگام تعویض سایز، تنظیم آنها باتوجه به حجم کم تولید هر واحد، زمانبر و پیچیده است لذا در هنگام تولید انبوه عملاً در قطعه بندی، برش ها دقیق نمی باشد و در دستگاه های فیلهکن مقادیری گوشت روی اسکلت باقی میماند که این امر باعنایت به قیمت بالای گوشت حاصله در قیاس با مزد نسبتا کم کارگر ایرانی، استفاده از این ماشین آلات را فاقد صرفه اقتصادی می نماید.
علاوه برنکات ذکرشده، باتوجه به تنوع شیوه برش و بی استخوان کردن مرغ در ایران، دستگاه های مذکور امکان قطعه بندی و بی استخوان کردن برخی از این انواع را ندارند و به ناچار خریدار ملزم به روی آوردن اجباری به حالت دستی و سنتی می باشد.
با در نظرگرفتن جمیع توضیحات ارائه شده، تجربه نشان داده است تمام کسانی که طی سالهای گذشته اقدام به خرید و تجهیز کارخانه خود با این نوع دستگاه ها نموده اند، به طورعملی در تولید انبوه نتوانسته اند از این ماشین آلات استفاده کنند و در بهترین حالت فقط به صورت نمایشی و به عنوان مثال هنگام بازدید مراجعین از آن بهره میگیرند.
ب) روی آوری به ماشین آلات تولید داخلی:
از آنجا که صنعت قطعه بندی و فرآوری مرغ، صنعتی نوپا است لذا صنعتگران اندکی در این حیطه به طور محدود اقدام به تولید نموده اند که از این میان تنها شرکت استیلا باتوجه به سابقه کار بلندمدت و آشنایی با مشکلات این صنعت، در رابطه با نیازهای پیشرو اقدام به طراحی و تولید ماشین آلات کارآمد مختلف در این زمینه نموده است.
این ماشین آلات با توجه به شیوه کار و فرهنگ تولید در ایران طراحی شده اند، که عبارتند از:
- قطعه بندی نیمه اتوماتیک
- پوستکن نیمه اتوماتیک
- شش کش مرغ
- مجموعه خطوط نقاله فرآوری مرغ شامل:
- نقاله شستشوی اولیه لاشه مرغ
- نقاله قطعه بندی و بی استخوان کردن مرغ
- نقاله شستشو قطعات و گوشت لخت شده
- نقاله آبچکان و بسته بندی
- مرینیتور
- سایر تجهیزات مورد نیاز شامل:
۶-۱ تجهیزات کار
۶-۲ تجهیزات بسته بندی
۶-۳ تجهیزات بهداشتی
در اینجا برای آشنایی بیشتر، مختصری درباره مشخصات نقاله های فوق توضیح خواهیم داد :
۱- نقاله ۳ مرحله ای قطعه بندی مرغ که دارای یک نقاله استیل با اهرم های حامل لاشه و دو نقاله جانبی مدولار می باشد. در کنار این نقاله ماشین الات قطعه بندی، پوستکن و شش کش مستقر می گردد که متناسب با اشکال مختلف تولید به کار گرفته می شوند.
۲- نقاله شستشو که قطعات حاصله در محفظه مخصوص توسط نازل های آب از زیر و رو کاملا شسته می شود.
۳- نقاله آبچکان که علاوه بر آبکش کردن با استفاده از ویبره، قطعات شسته شده را کاملا آبچک مینماید.
۴- نقاله بسته بندی که شامل سه ایستگاه چیدمان، توزین و بسته بندی ران و سینه بشقابی است. در صورت نیاز گوشت حاصله، تنها توسط یک کارگر در انتهای نقاله به طور کارتنی بسته بندی نمود.
انتقال قطعات بین نقاله تماما اتوماتیک است.
مشخصات فنی
فضای مورد نیاز: ۱۰۰ متر مربع
ظرفیت: ۸ الی ۱۲ تن در شیفت
دارای اینورتر تنظیم سرعت
عملکرد
قطعه بندی یا بی استخوان کردن
– شستشو – آبچکان – بسته بندی بشقابی و فله
مزایا
کاهش ۴۰ درصدی پرسنل
کاهش بار آلودگی
کاهش مصرف آب
کاهش فضای مورد نیاز