نقاله شستشوی اولیه لاشه مرغ
عملکرد کلی: شستشوی کلیه و سطوح لاشه کامل مرغ
جهت اخذ مجوز برای بسته بندی لاشه کامل مرغ، می بایست مرغ در بدو ورود به سالن تولید شستشو شود. به این منظور دستگاه شستشوی اولیه، به طریقی طراحی شده است که دارای پایه های مخروطی شکل متصل به نوار استیل نقاله می باشد و مرغ توسط کاربر روی آنها مستقر می شود. سپس لاشه ی مرغ به داخل محوطه شستشو می رود و در داخل محفظه، نازل های مختلف کلیه جهات لاشه را شستشو نموده و سپس لاشه در انتها بدون دخالت دست روی میز آبچک انداخته می شود. در زیر دستگاه، سینی مخصوصی جهت جمع آوری و هدایت پساب قرار دارد.
مزایای نقاله شستشوی اولیه لاشه مرغ:
الف)شستشوی کامل لاشه: نازل های دستگاه به طریقی طراحی شده اند که علاوه بر کلیه سطوح بیرونی، داخل شکم مرغ را نیز به خوبی شستشو می دهند.
ب)مصرف کم آب: تمام نازل های دستگاه، به جز نازلی که داخل محفظه لاشه را شستشو می دهد از نوع مه پاش می باشد که ضمن پوشش خوب، میزان مصرف آب را به حداقل می رساند.
ج)نیاز به نیروی کار اندک: کار با این دستگاه، تنها نیاز به یک کاربر جهت قراردادن لاشه به روی مخروطی های متحرک دارد و تخلیه آن به طور خودکار انجام می پذیرد.