تولید و عمل آوری پای مرغ به منظور صادرات، صنعت نسبتاً جدیدی است که در دو دهه اخیر در ایران رواج یافته است. مدیران شرکت استیلا با ۲۰ سال سابقه کار در زمینه فرآوری پای مرغ و طراحی و ساخت ماشین آلات مربوطه گامی اساسی در گسترش و توانمندی این صنعت برداشته اند.

اسکالدر-اتوماتیک

اسکالدر اتوماتیک PF- 111

دستگاه اسکالدر شامل یک ماردون استیل ، در نیم استوانه ای دارای کویل بخاراست که در نقاط مختلف بخار به داخل آب اسکالدر تزریق می گردد و پای مرغ ورودی را در زمان مورد نظر به طور مستمر حرارت دهی نموده و آماده پوستکنی می نماید و به مرور پای مرغ عمل آوری شده از شوت جلوی دستگاه خارج می شود.

مشخصات فنی اسکالدر :

ابعاد: ۱۴۰ × ۷۵ × ۳۰۰ سانتی متر
جنس: تمام استیل ۳۰۴ نگیر
ظرفیت: ۳۰۰ کیلو در ساعت
دارای تابلوی کنترل

مزایای اسکالدر :
کاهش نیروی کار
کاهش میزان ضایعات تولید

.

پوستکن-اتوماتیک

پوستکن اتوماتیک PF- 112

پای مرغ پس از حرارت دهی در اسکالدر به دستگاه پوستکن اتوماتیک انتقال می یابد و سپس ضمن هدایت به جلو  توسط سایش با یکدیگر و با انگشتی های لاستیکی نصب شده روی شفت و بدنه دستگاه، پوستکنی می شود. در عین حال جهت حفظ حرارت آب گرم و به منظور شستشو آب سرد روی آن ریخته می شود، در پروسه این فرآیند پوست پا جدا شده و از قسمت زیرین دستگاه تخلیه می شود.
مشخصات فنی پوستکن :

ابعاد: ۱۱۰× ۹۰ × ۱۱۰ سانتی متر
جنس: تمام استیل ۳۰۴ نگیر
ظرفیت: ۳۰۰ کیلو در ساعت

مزایای پوستکن :
کاهش نیروی کار
کاهش مصرف آب و انرژی
کاهش فضای مورد نیاز

pf-ch1-چیلر-پارویی-1024x1009

چیلر پارویی PF-113

پای پوستکنی شده به علت گرمای حاصل از عملیات باید فوراً خنک شود. لذا در ابتدای سالن تمیز ، محصول از طریق دریچه ای به داخل چیلر ریخته می شود . معمولا در کنار چیلر از یک دستگاه یخ خرد کن یا یخساز پولکی استفاده می شود تا به تناوب یخ کاملا خرد شده را در قسمت ورودی چیلر بریزد به صورتی که پای خروجی کاملا خنک شود.
مشخصات فنی چیلر :

ابعاد:۸۰ ×۶۰ × ۲۸۰  سانتی متر طول وان ۲٫۵ متر
جنس: تمام استیل
ظرفیت: ۵۰۰ کیلو در ساعت

مزایای چیلر :
عدم نیاز به بلوئر هوادهی به علت وجود پاروهای هم زننده
حذف نیروی کار
صرفه جویی در آب و یخ
خارج کردن خونابه پا و خنک کردن آن و بهبود کیفیت محصول نهایی
خنک کردن پا و جلوگیری از ریشه ریشه شدن بار در هنگام پنجه زنی

چیلر-پارویی-993x1024

چیلر پارویی PF-114

پای پوستکنی شده به علت گرمای حاصل از عملیات باید فوراً خنک شود. لذا در ابتدای سالن تمیز ، محصول از طریق دریچه ای به داخل چیلر ریخته می شود . معمولا در کنار چیلر از یک دستگاه یخ خرد کن یا یخساز پولکی استفاده می شود تا به تناوب یخ کاملا خرد شده را در قسمت ورودی چیلر بریزد به صورتی که پای خروجی کاملا خنک شود.
مشخصات فنی چیلر :

ابعاد: ۱۱۰×۱۱۰×۳۵۰  سانتی متر طول وان ۳ متر
جنس: تمام استیل با ساپورت گالوانیزه
ظرفیت: ۱۰۰۰ کیلو در ساعت

مزایای چیلر :
عدم نیاز به بلوئر هوادهی به علت وجود پاروهای هم زننده
حذف نیروی کار
صرفه جویی در آب و یخ
خارج کردن خونابه پا و خنک کردن آن و بهبود کیفیت محصول نهایی
خنک کردن پا و جلوگیری از ریشه ریشه شدن بار در هنگام پنجه زنی

اسکالدر-دستی-1

اسکالدر دستی PF- 115

دستگاه اسکالدر عبارت است از یک وان استیل یا گالوانیزه که در قسمت تحتانی آن یک کویل از لوله آتشخوار تعبیه شده است و توسط مشعل گازی یا گازوئیلی گرم می شود و به طور مستقیم آب وان را به حرارت مطلوب می رساند. در قسمت بالای آن ساپورتی برای قرارگیری سبدهای حاوی پای مرغ نصب گردیده که به این وسیله با نظارت کاربر پس از مدت زمان لازم ، پای مرغ گرم و آماده پوستکنی می شود.
مشخصات فنی اسکالدر :

ابعاد:  ۱۰۲ × ۱۱۵ × ۲۲۰ سانتی متر
جنس: استیل یا گالوانیزه گرم
ظرفیت: ۵۰۰ کیلو در ساعت
دارای ترموستات و گیج نمایشگر

مزایای اسکالدر:

امکان تست و کنترل میزان حرارت دهی متناسب با نیاز پای مرغ ورودی

پوستکن-لگنی

پوستکن لگنی PF-116

دستگاه پوستکن لگنی عبارت است از یک لگن ثابت با کفی متحرک از جنس استیل در کف و بدنه دارای انگشتی های لاستیکی است و هربار حدوداً ۲۰ کیلوگرم پای مرغ خروجی اسکالدر در آن ریخته می شود و با گردش کفی دستگاه و برخورد پای مرغ ها با یکدیگر و همچنین با انگشتی های لاستیکی ، پای مرغ پوستکنی می شود و به مرور پوست حاصله از شکاف بین بدنه و کفی بیرون ریخته می شود و در حین این عمل کاربربا کمک پاروی کوچکی به طور پیوسته و با نیروی کم به جابجایی پای مرغ کمک می نماید و در عین حال جهت حفظ گرمای محصول ، آب گرم روی آن می ریزد و در نهایت با آب سرد آن را شستشو داده و پای مرغ بدون پوست از درب کنار دستگاه تخلیه می شود.
مشخصات فنی پوستکن لگنی:

ابعاد: ۱۱۳*۹۲*۹۶ سانتی متر
جنس: تمام استیل یا با اسکلت گالوانیزه

مزایای پوستکن لگنی :
سهولت کار با دستگاه
عدسی بودن قیف زیر دستگاه به منظور کاهش ضایعات

pf-117

پنجه زن نواری پای مرغ دو یونیته PF-117

پنجه زن نواری پای مرغ دو یونیته از یک نوار نقاله با شیارهای ویژه در دو طرف طراحی و ساخته شده است. پای مرغ پوست کنده پس از تفکیک و پاکسازی پاهای کف زخمی در قسمت میانی نوار ریخته می شود. سپس کاربران پای کامل را از روی نوار برداشته و در محل شیارها ی نوار در دو طرف قرار می دهند تا توسط تیغه های فولادی برش خورده و به دو قطعه پنجه و ساق تبدیل گردد سپس هر یک به وسیله شوت مربوطه از هم تفکیک می شود. پنجه حاصله با نوار نقاله به داخل فینیشر هدایت می گردد و ساق جهت حمل به قسمت ضایعات، داخل سبد ریخته می شود.

ابعاد: ۱۶۰*۱۵۰*۴۵۰ سانتی متر
جنس: تمام استیل ۳۰۴ نگیر
ظرفیت: ۵۰۰ کیلوگرم در ساعت
تابلو برق + ۲ عدد تیغه پنجه زنی
تعداد کاربر: ۵-۴ نفر

مزایای پنجه زن :
سهولت آموزش و کار پرسنل به علت حرکت افقی قطعات تفلونی
حذف پرسنل حمل کننده پنجه به سمت نوار نقاله فینیشر
امکان قرارگیری دستگاه در خط ممتد تولید
کاهش ضایعات پنجه های معیوب به علت شکل ویژه قطعات محل استقرار پا
کاهش ضایعات پنجه های معیوب به علت امکان کنترل نهایی پیش از برش
امکان تنظیم سرعت دستگاه متناسب با ظرفیت تولید ، تعداد و توانایی کاربران

پنجه-زن-تک-یونیته

پنجه زن تک یونیته PF-122

این دستگاه از یک نوار نقاله با شیارهای ویژه در یک طرف طراحی و ساخته شده است. پای مرغ پوست کنده پس از تفکیک و پاکسازی پاهای کف زخمی روی سینی که در امتداد نوار قرار دارد ریخته می شود.سپس کاربران پای کامل را از روی سینی برداشته و در محل شیارهای نوار قرار می دهند تا توسط تیغه های فولادی برش خورده و به دو قطعه پنجه و ساق تبدیل گردد سپس هر یک به وسیله شوت مربوطه از هم تفکیک می شود. پنجه حاصله با نوار نقاله به داخل فینیشر هدایت می گردد و ساق جهت حمل به قسمت ضایعات، داخل سبد ریخته می شود.
مشخصات فنی پنجه زن :

ابعاد: ۱۱۰*۱۱۰*۴۳۰ سانتی متر
جنس: تمام استیل ۳۰۴ نگیر
ظرفیت: ۵۰۰ کیلوگرم در ساعت
موتور: دو عدد ۰٫۷۵ کیلووات / دارای اینورتور تنظیم سرعت
دارای شوت های تفکیک ساق و پنجه
تعداد کاربر: ۵-۴ نفر

مزایای پنجه زن :
سهولت آموزش و کار پرسنل به علت حرکت افقی قطعات تفلونی
حذف پرسنل حمل کننده پنجه به سمت نوار نقاله فینیشر
امکان قرارگیری دستگاه در خط ممتد تولید
کاهش ضایعات پنجه های معیوب به علت شکل ویژه قطعات محل استقرار پا
کاهش ضایعات پنجه های معیوب به علت امکان کنترل نهایی پیش از برش
امکان تنظیم سرعت دستگاه متناسب با ظرفیت تولید ، تعداد و توانایی کاربران

پنجه-زن-خورشیدی

پنجه زن خورشیدی PF-118

پای مرغ پوست کنده پس از تفکیک و پاکسازی پاهای کف زخمی، روی سینی دستگاه ریخته می شود سپس کاربران پای مرغ کامل را در دندانه های تفلون خورشیدی گردون قرار می دهند. با گردش خورشیدی و با راهنمایی گاردهای مربوطه، پا به تیغه برش هدایت و به دو قطعه پنجه و ساق تبدیل شده و هریک توسط شوت مربوطه به داخل سبد جداگانه ریخته می شود. این دستگاه متناسب با نیاز دو یا چهار یونیته تولید می گردد.

مشخصات فنی پنجه زن :
ابعاد: ۱۱۵× ۱۰۰ × ۱۲۰  سانتی متر
جنس: تمام استیل یا با اسکلت گالوانیزه
ظرفیت: متناسب با مهارت کاربر
مزایای پنجه زن :
برش آسان پنجه نسبت به برش دستی و کاهش نیروی کار

فینیشر-اتوماتیک

فینیشر اتوماتیک PF-119

پای مرغ یا پنجه مرغ پس از فرآوری توسط تسمه نقاله به داخل این دستگاه هدایت می شود و دستگاه دارای شفت گردانی است که به روی آن تعداد زیادی انگشتی لاستیکی با چیدمانی خاص نصب شده که ضمن هم زدن محصول آن را به جلو هدایت می کنند. در حین این عمل آب سرد از لوله های فوقانی به روی محصول ریخته و آن را شستشو می دهد و در نتیجه تکه پرها و پوست های باقی مانده تفکیک شده و از میان تسمه های بدنه دستگاه خارج می گردد. در انتها پا یا پنجه شستشو شده به مرور از دهانه خروجی فینیشر به روی تسمه نقاله کنترل ریخته می شود.

مشخصات فنی فینیشر اتوماتیک :

ابعاد: ۱۷۰× ۸۰×۲۳۰ سانتی متر
جنس: تمام استیل ۳۰۴ نگیر
ظرفیت: ۵۰۰ کیلو در ساعت

مزایای فینیشر اتوماتیک :
شستشو و جداسازی بخشی از ضایعات همراه محصول بدون نیاز به کاربر
افزایش بهره وری نیروی کار پرسنل تسمه کنترل و کاهش تعداد آن
فراهم آوردن امکان کنترل بهتر محصول به واسطه جلوگیری از انباشت بار بروی تسمه نقاله کنترل
کاهش بار آلودگی به واسطه شستشوی نهایی با آب تمیز

تسمه-نقاله-کنترل

تسمه نقاله کنترل و آبگیری PF-120

این نقاله برای انتقال کالا در سطح افقی بین دو نقطه سالن تولید و آبچکان یا خشک کردن محصول در طی مسیرکنترل و هم چنین برای تفکیک محصول استفاده می شود.

تسمه-نقاله-تفکیک-1017x1024

تسمه نقاله تفکیک و اصلاح کف زخمی PF-121

پای کف زخمی پس از شستشو در چیلر به طبقه بالای این نقاله انتقال می یابد  و کاربران در دو طرف ، پاهای کف زخمی را تفکیک کرده که پس از پاکسازی از طریقِ شوت تعبیه شده در استندهای کناری نوار،  به نقاله طبقه زیرین هدایت می شود و پاهای سالم نیز به مرور به انتهای نوار بالایی رسیده و سرانجام با شوت به قسمت بعد انتقال می یابد. در نتیجه کل محصول پاکسازی شده قابل انتقال به پنجه زن می باشد.
مشخصات فنی نقاله :
مدل:MAX                                                                                                                   
ابعاد: ۹۰*۹۰*۳۰۰ / عرض نوار طبقه زیرین ۳۵ و طبقه بالایی ۵۰ سانتی متر            
جنس: استیل ۳۰۴ نگیر                                                                                         
ظرفیت:  ۵۰۰ کیلوگرم در ساعت                                                                                
موتور:  ۰٫۳۷ و  ۰٫۵۵ کیلووات / دارای اینورتور                                                           
تعداد کاربر: ۸-۶ نفر

 مدل:MED     

ابعاد:۹۰*۹۰*۶۰۰ سانتی متر   

جنس: استیل ۳۰۴ نگیر 

ظرفیت:۱۰۰۰ کیلوگرم در ساعت  

موتور: ۰٫۳۷ و ۰٫۷۵ کیلووات / دارای اینورتور  

تعداد کاربر: ۱۴-۱۲ نفر    

                                                                  

مزایای نقاله :
کاهش نیروی کار
سهولت تفکیک پای مرغ های کف زخمی
کاهش فضای مورد نیاز برای فرآوری

تسمه-نقاله-انتقال

تسمه نقاله انتقال به فینیشر PF122

توسط این نقاله پای مرغ یا پنجه مرغ پس از عمل آوری بدون نیاز به پرسنل ، داخل فینیشر هدایت می شود در حالی که انتقال محصول به روش دستی در دستگاه فینیشر به دلیل ارتفاع زیاد، حداقل نیاز به دو نفر پرسنل دارد.

مشخصات فنی نقاله انتقال به فینیشر :
ابعاد کلی: ۱۱۰*۸۰*۹۰ سانتی متر عرض مفید ۴۲
جنس: تمام استیل (۳۰۴ نگیر) با نوار مدولار
ظرفیت: ۱۰۰۰ کیلوگرم در ساعت
مشخصات موتور : ۰٫۳۷ کیلووات

مزایای نقاله انتقال به فینیشر :
کاهش نیروی کار

تسمه-نقاله-با-قیف-بسته-بندی

تسمه نقاله با قیف بسته بندی PF123

نقاله با قیف بسته بندی به منظور تسهیل بسته بندی پای مرغ در انتهای نوار نقاله کنترل وآبگیری قرار گرفته و پای مرغ را در داخل قیف انتهایی دستگاه انباشته می کند.سپس با فشردن پدال دستگاه دهانه قیف باز و پای فرآوری شده به داخل کیسه پلاستیک هدایت می شود.

مشخصات فنی نقاله قیف دار :
ابعاد کلی: ۱۷۰*۷۳*۳٫۲۰ سانتی متر عرض مفید ۴۲
جنس: تمام استیل
مشخصات موتور : ۰٫۳۷ کیلووات

مزایای نقاله قیف دار :
کاهش نیروی کار