فرآوری قطعه بندی و بسته بندی مرغ به روش سنتی معایب بسیار دارد از جمله کاهش بهره وری نیروی کار ،افت زیاد محصول ، ماندگاری طولانی مرغ در سالن تولید و افزایش بار میکروبی
شرکت استیلا با بهره گیری از کارشناسان خبره و تجربه سه دهه فعال در این صنعت موفق گردیده خط تولیدی مشتمل بر چند نقاله طراحی نماید.
مزایای خط فرآوری و بسته بندی مرغ :
۱-افزايش بهره ورى ۳۰% نيروى كار به دليل تفكيك وظايف پرسنل و عدم جابجايى با دست و ساده شدن وظايف هر كارگر
۲-حذف ۱۰۰% پرسنل شستشو و آبچكان
۳-حذف ۵۰% درصد نيروى كارجهت بسته بندى محصول فله بعلت تخليه اتوماتيك مرغ به داخل كيسه يا كارتن
۴-كاهش افت وزن محصول به دليل سرعت عمليات و عدم دپوى مرغ در سالن توليد
٥-كاهش بار آلودگى بعلت جابجايى دستى كمتر و همچنين برودت لاشه بخاطر زمان كم ماندگارى در پروسه توليد
٦-افزايش بهره ورى از فضاى توليد بعلت اتوماسيون روش توليد
٧-كاهش مصرف آب به دليل شستشوى قابل كنترل و اتوماتيك قطعات مرغ
نمایش دادن همه 17 نتیجه